Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco o mojí maličkosti

16. 4. 2008

 

Vítejte na mých stránkách,věnovaným cestování po evropských končinách.

 

Jmenuji se Jirka, jsem ročník 1980 a  žiju v Karlových Varech.

Mezi mé záliby patří sport,cestování,turistika.Zajímá mě také                                                                    historie,archeologie,mytologie(Keltové,Slované,Germáni,Vikingové) a megalitické památky.

Pokud se budete chtít na něco zeptat nebo mít nějakou připomínku k těmto stránkám můžete napsat do rubriky Napište mi nebo na brennos26@seznam.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rumunsko

(Luboš, 16. 3. 2014 13:23)

Ahoj.V červnu chceme také vyrazit.Máme naplánovanou skoro stejnou trasu.Chceme vzít i osmiletýho kluka.Dá se to s ním zvládnout?

Re: Rumunsko

(Jirka, 16. 3. 2014 22:06)

Ahoj, cestovat s dětma po Rumunsku by neměl být problém. Už je to tam podobný jako u nás, i co se týká ubytování (kempy a chatky jsou na slušný úrovni). Snad jenom jízda autem může být někdy trochu zdlouhavá(100km se může jet i přes 2 hodiny). Ale jinak rozhodně neváhejte, Rumunsko stojí za návštěvu a cenově je to taky přijatelný.

Rumunsko

(Martina, 17. 2. 2014 15:59)

Ahoj,
jak jste to řešili s odstavením auta, pokud jste byli od něj přes noc pryč? Nechali jste ho volně stát?
Taky jezdíme do Rumunska, ale kromě kempu La Grajduri, jsme ho vždy nechávali u někoho v zahradě, abychom neriskovali. Zajímá mě Tvoje zkušenost.

Re: Rumunsko

(Jirka, 18. 2. 2014 23:03)

Ahoj,
pryč od auta jsme byli jenom jednou a to ve Victorii ,když jsme šli do hor a to jsme se zeptali místních jesli si u nich před domem můžeme nechat auto a nebyl problém. Jinak jsme spali v kempech nebo v autě na parkovišti.